Κλείστε ραντεβού

Οδηγίες

Παραπάνω βλέπετε τις ημέρες και ώρες που υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για τα ιατρεία στην Αγία Παρασκευή και την Παλλήνη. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας άμεσα. Σημειώστε ότι η δοκιμασία κοπώσεως (μεμονωμένα ή στο πλαίσιο πλήρους ελέγχου με triplex καρδιάς) γίνεται μόνο στο ιατρείο της Αγίας Παρασκευής.

1. Επιλέξτε πρώτα το ιατρείο που επιθυμείτε.
2. Επιλέξτε μετά τον λόγο επίσκεψης. Αν δεν είστε σίγουροι ή θέλετε κάτι άλλο από τα προτεινόμενα, επιλέξτε “εξέταση ή άλλος λόγος”.
3. Επιλέξτε την ημέρα και μετά την ώρα που σας βολεύει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα που δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να δείτε αν αυτή είναι διαθέσιμη στο δεύτερο ιατρείο.
4. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ελέγξτε ότι το email είναι σωστά συμπληρωμένο καθώς εκεί θα σταλεί το επιβεβαιωτικό email.
5. Εάν δεν είναι η πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο, επιλέξτε “Όχι” στην σχετική ερώτηση, για να έχουμε έτοιμο τον φάκελό σας πριν το ραντεβού. Επίσης, αν επιθυμείτε, μπορείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο ή ερώτημα που κρίνετε ότι θα είναι χρήσιμο να λάβει ο ιατρός.

Αν δεν είστε σίγουροι για κάποιο βήμα, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2155652519 και 6972074622.
Για την τελική επιβεβαίωση του ραντεβού σας θα λάβετε email πολύ σύντομα μετά την κράτησή σας που θα περιλαμβάνει και πρακτικές πληροφορίες (πάρκινγκ, χάρτης, κ.ά.).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις υπηρεσίες του ιατρείου.

Κωστής Τσαρπαλής