Skype sessions

skype sessions
skype sessions

Για όσους αδυνατούν να επισκεφτούν το ιατρείο μας, π.χ. λόγω κινητικών δυσκολιών ή λόγω απόστασης, αλλά και για αυτούς που επιθυμούν μία γρήγορη εκτίμηση και συμβουλή, έχουμε ξεκινήσει να προσφέρουμε εκτιμήσεις μέσω skype. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για ανάλυση εξετάσεων αίματος (μέσω skype είναι εύκολη η ανταλλαγή αρχείων, η οποία βέβαια μπορεί και να έχει προηγηθεί π.χ. μέσω email), για συμβουλευτική σχετικά με θέματα τρόπου ζωής, αλλά και για ο,τιδήποτε άλλο απασχολεί κάποιον ασθενή. Εξετάσεις, απορίες, και θέματα προς συζήτηση μπορούν να αποστέλλονται νωρίτερα στο ιατρείο, για την καλύτερη προετοιμασία μας και για την πιο αποτελεσματική και στοχευμένη επικοινωνία μέσω skype όποτε αυτή προγραμματιστεί.

Σημειώνεται ότι αυτή η υπηρεσία δεν είναι κατάλληλη για οξέα προβλήματα υγείας ή για μία πλήρη ιατρική εκτίμηση καθώς, όπως είναι προφανές, δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κλινική εξέταση. Πράγματι, η κλινική εξέταση είναι απαραίτητο μέρος μίας πλήρους και αξιόπιστης ιατρικής αξιολόγησης, και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκατασταθεί (τουλάχιστον έως τώρα) από τις νέες τεχνολογίες.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία ή για οποιαδήποτε σχετική απορία επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κατευθύνουμε αναλόγως.

© Kostis Tsarpalis, August 2016