Προσφορές – Triplex καρδιάς, Holter ρυθμού, Holter πίεσης, καρδιολογικό check-up

Κωστής Τσαρπαλής
Κωστής Τσαρπαλής MD PhD
Καρδιολογικό ιατρείο
Αγίου Ιωάννου 16, Αγία Παρασκευή

Triplex Καρδιάς | 30€ | (περιλαμβάνει triplex ανιούσης αορτής και αορτικού τόξου) | για ραντεβού καλέστε στο 6972074622

Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσαρπαλής είναι εξειδικευμένος στα triplex καρδιάς (υπερήχους καρδιάς) στο Hammersmith Hospital. Το triplex καρδιάς δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Χρησιμοποιείται υπερηχογράφος τελευταίας τεχνολογίας για ακόμη πιο αξιόπιστη μελέτη. Την έκθεση του triplex καρδιάς την λαμβάνετε άμεσα, τόσο εγγράφως όσο και ηλεκτρονικά. Δυνατότητα για δωρεάν πάρκινγκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το triplex καρδιάς διαβάστε την αντίστοιχη σελίδα του ιατρείου, εδώ.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας στο 6972074622.

Holter ρυθμού (Holter καρδιάς) | 30 | Δυνατότητα και για κατ’ οίκον τοποθέτηση | για ραντεβού καλέστε στο 6972074622

Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσαρπαλής έχει μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση και ανάλυση Holter ρυθμού. Αποτελεί την εξέταση εκλογής για μελέτη κολπικής μαρμαρυγής, ταχυκαρδιών, αρρυθμιών, κ.ά. Το Holter ρυθμού που χρησιμοποιείται είναι από τα μικρότερα και πιο εύχρηστα που κυκλοφορούν, επιτρέποντας έτσι στον εξεταζόμενο να ακολουθήσει το φυσιολογικό πρόγραμμα της ημέρας του. Καλό είναι να φοράει κανείς άνετα και σχετικά φαρδιά ρούχα για την περίοδο που θα φέρει το Holter ρυθμού. Χρησιμοποιείται Holter ρυθμού τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει καταγραφή με λιγότερα παράσιτα για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Το Holter ρυθμού μπορεί να τοποθετηθεί και κατ’ οίκον σε ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν. Η έκθεση παραδίδεται τόσο εγγράφως όσο και ηλεκτρονικά. Δυνατότητα για δωρεάν πάρκινγκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Holter ρυθμού διαβάστε την αντίστοιχη σελίδα του ιατρείου, εδώ.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας στο 6972074622.

Holter πιέσεως | 30 | Δυνατότητα και για κατ’ οίκον τοποθέτηση | για ραντεβού καλέστε στο 6972074622

Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσαρπαλής έχει μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση και ανάλυση Holter πίεσης. Αποτελεί την εξέταση εκλογής για την αρχική διάγνωση της αρτηριακής υπέρτασης καθώς και για την παρακολούθηση της ανταπόκρισης στην αγωγή ή της ανάγκης τροποποίησής της. Το Holter πίεσης που χρησιμοποιείται είναι από τα μικρότερα και πιο εύχρηστα που κυκλοφορούν, επιτρέποντας έτσι στον εξεταζόμενο να ακολουθήσει το φυσιολογικό πρόγραμμα της ημέρας του. Καλό είναι να φοράει κανείς άνετα και σχετικά φαρδιά ρούχα για την περίοδο που θα φέρει το Holter πίεσης. Χρησιμοποιείται Holter πίεσης τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει αξιόπιστη καταγραφή. Το Holter πίεσης μπορεί να τοποθετηθεί και κατ’ οίκον σε ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν. Η έκθεση παραδίδεται τόσο εγγράφως όσο και ηλεκτρονικά. Δυνατότητα για δωρεάν πάρκινγκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Holter πίεσης διαβάστε την αντίστοιχη σελίδα του ιατρείου, εδώ.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας στο 6972074622.

Πλήρες καρδιολογικό check-up | 50€ | για ραντεβού καλέστε στο 6972074622

Πλήρης προληπτικός/ετήσιος Καρδιολογικός έλεγχος: Περιλαμβάνει Triplex καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση ηλεκτρονική μέσω συστήματος ΕΟΠΥΥ για αιματολογικές εξέτασεις (ενδεικτικά χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, λοιπά λιπίδια, σάκχαρο, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, κ.ά. αναλόγως και του συγκεκριμένου προφίλ κινδύνου του κάθε ατόμου), και δοκιμασία κοπώσεως (παραπομπή μέσω ΕΟΠΥΥ και διενέργεια από τον ίδιο τον ιατρό) εάν κριθεί απαραίτητο/χρήσιμο. Ο Καρδιολόγος Κωστής Τσαρπαλής έχει Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Πτυχίο (Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών) πάνω στο πεδίο της Προληπτικής Καρδιολογίας (δυσλιπιδαιμίες, οικογενής υπερχοληστερολαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, σύνδρομο αντίστασης στην ινσουλίνη, προδιαβήτης) και στην ανάλυση και αξιολόγηση του εξατομικευμένου Καρδιαγγειακού κινδύνου (χρήση μοντέλων κινδύνου προσαρμοσμένων στον Ελληνικό πληθυσμό και ειδικά σε αυτόν της Αττικής). Δυνατότητα για δωρεάν πάρκινγκ.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας στο 6972074622.

© Kostis Tsarpalis