Προσφορές – Triplex καρδιάς, Holter ρυθμού, Holter πίεσης, καρδιολογικό check-up

Κωστής Τσαρπαλής
Κωστής Τσαρπαλής MD PhD
Καρδιολογικό ιατρείο
Αγίου Ιωάννου 16, Αγία Παρασκευή

Για ραντεβού καλέστε στο 6972 074622 | Δωρεάν πάρκινγκ

1. Triplex Καρδιάς | 40| (περιλαμβάνει triplex ανιούσης αορτής και αορτικού τόξου)

Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσαρπαλής είναι εξειδικευμένος στα triplex καρδιάς (υπερήχους καρδιάς) στο Hammersmith Hospital. Το triplex καρδιάς δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Χρησιμοποιείται υπερηχογράφος τελευταίας τεχνολογίας για ακόμη πιο αξιόπιστη μελέτη. Την έκθεση του triplex καρδιάς την λαμβάνετε άμεσα, τόσο εγγράφως όσο και ηλεκτρονικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το triplex καρδιάς διαβάστε την αντίστοιχη σελίδα του ιατρείου, εδώ.

2. Holter ρυθμού (Holter καρδιάς) | 40 | Δυνατότητα και για κατ’ οίκον τοποθέτηση

Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσαρπαλής έχει μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση και ανάλυση Holter ρυθμού. Αποτελεί την εξέταση εκλογής για μελέτη κολπικής μαρμαρυγής, ταχυκαρδιών, αρρυθμιών, κ.ά. Το Holter ρυθμού που χρησιμοποιείται είναι από τα μικρότερα και πιο εύχρηστα που κυκλοφορούν, επιτρέποντας έτσι στον εξεταζόμενο να ακολουθήσει το φυσιολογικό πρόγραμμα της ημέρας του. Καλό είναι να φορά κανείς άνετα και σχετικά φαρδιά ρούχα για την περίοδο που θα φέρει το Holter ρυθμού. Χρησιμοποιείται Holter ρυθμού τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει καταγραφή με λιγότερα παράσιτα για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Το Holter ρυθμού μπορεί να τοποθετηθεί και κατ’ οίκον σε ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν. Η έκθεση παραδίδεται τόσο εγγράφως όσο και ηλεκτρονικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Holter ρυθμού διαβάστε την αντίστοιχη σελίδα του ιατρείου, εδώ.

3. Holter πιέσεως | 40 | Δυνατότητα και για κατ’ οίκον τοποθέτηση

Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσαρπαλής έχει μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση και ανάλυση Holter πίεσης. Αποτελεί την εξέταση εκλογής για την αρχική διάγνωση της αρτηριακής υπέρτασης καθώς και για την παρακολούθηση της ανταπόκρισης στην αγωγή ή της ανάγκης τροποποίησής της. Το Holter πίεσης που χρησιμοποιείται είναι από τα μικρότερα και πιο εύχρηστα που κυκλοφορούν, επιτρέποντας έτσι στον εξεταζόμενο να ακολουθήσει το φυσιολογικό πρόγραμμα της ημέρας του. Καλό είναι να φορά κανείς άνετα και σχετικά φαρδιά ρούχα για την περίοδο που θα φέρει το Holter πίεσης. Χρησιμοποιείται Holter πίεσης τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει αξιόπιστη καταγραφή. Το Holter πίεσης μπορεί να τοποθετηθεί και κατ’ οίκον σε ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν. Η έκθεση παραδίδεται τόσο εγγράφως όσο και ηλεκτρονικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Holter πίεσης διαβάστε την αντίστοιχη σελίδα του ιατρείου, εδώ.

4. Πλήρες καρδιολογικό check-up | 50

Πλήρης προληπτικός/ετήσιος Καρδιολογικός έλεγχος: Περιλαμβάνει Triplex καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση ηλεκτρονική μέσω συστήματος ΕΟΠΥΥ για αιματολογικές εξέτασεις (ενδεικτικά χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, λοιπά λιπίδια, σάκχαρο, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, κ.ά. αναλόγως και του συγκεκριμένου προφίλ κινδύνου του κάθε ατόμου), και δοκιμασία κοπώσεως (παραπομπή μέσω ΕΟΠΥΥ) εάν κριθεί απαραίτητο/χρήσιμο.

Ο Καρδιολόγος Κωστής Τσαρπαλής έχει μετεκπαιδευθεί στους υπερήχους και triplex καρδιάς (MSc Hammersmith Hospital, Imperial College, και εξειδίκευση στις νεότερες τεχνικές υπερήχων με σχετική άδεια από το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν εξετάσεων)  και Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Πτυχίο (MSc, PhD: Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών) στο πεδίο της Προληπτικής Καρδιολογίας (δυσλιπιδαιμίες, οικογενής υπερχοληστερολαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, σύνδρομο αντίστασης στην ινσουλίνη, προδιαβήτης) και στην ανάλυση και αξιολόγηση του εξατομικευμένου Καρδιαγγειακού κινδύνου (χρήση μοντέλων κινδύνου προσαρμοσμένων στον ελληνικό πληθυσμό και ειδικά σε αυτόν της Αττικής).

Για ραντεβού καλέστε στο 6972 074622 | Δωρεάν πάρκινγκ

© Kostis Tsarpalis